camera team on the move again

With a little delay, a message about the teams whereabouts. They phoned me saturday, but the weather was far too good to switch on my computer this weekend. There was not much special to tell: they’re still going fast, the weather is still very mild, and they’re almost in Isortoq!

You can find their last known position on the front page, and they should by now have another 60-80 km to do, counting on a 20-km-a-day schedule. The camera team, Kevin&Milan leaves today from Schiphol, and they plan to arrive the 15th in Isortoq. That’s a tight fit with the teams estimated arrival date, the 16th, so hopefully they don’t miss the arrival… 

As soon as we know when they will return home, it will be announced here. If anyone of the welcome-home-delegation would like to do something special, please let me know, so that i can coordinate things!

9 Responses to “camera team on the move again”

 1. left-behind-frosty Says:

  The welcome-home-delegation has already been formed and preparations have been started.

  Haha, het zijn echte race-eenden, wiehoeeee. Als ze maar niet voor de 19de terug zijn want dan zt ik nog in barcelona. Dus pieter, als ze de 19de al terug willen vliegen boycot je dat dan even? 🙂

  Helen

 2. Bzz Doin BiB Steder Says:

  Stelletje meurhazen, dadelijk zeker wedstrijdje wie de natste wind kan fabriceren 8-).
  Succes met de laatste kilometers, zou maar eens vertragen anders komen de filmfreunden nog te laat.

  Grtzz Bzz

 3. Pieter Says:

  Hallo Ed en team,

  23 mei kom ik voor een lang weekend naar Nederland. Als jullie één van de dagen dat ik in NL ben op Schiphol aankomen, ben ik van de partij! Ik ben benieuwd!

  Succes met het laatste stuk!

  Groeten uit Göteborg,

  Pieter

 4. Resi Says:

  In het laatste telefoontje klinkt het of jullie geluk een beetje op is. We zullen het nog eens op een duimen zetten om het weer meer op jullie hand te krijgen. Wat is het ook alweer, een beetje vries en een windje uit de goede richting? We zullen ons best doen!

  Vandaag, dinsdag de 13e is het nog steeds heet in NL. Echter de wind begint behoorlijk harder te waaien. Ze voorspellen nog 1 dag goed, en dan begint de bewolking. Het mag de pret niet drukken, want door het mooie weer hebben we een perfect Ajoc gehad. Patrick had in elk geval genoeg bier op, de fietsroute na afloop was iets minder rechtdoor. Voor de zekerheid ben ik maar op mijn eigen fiets geklommen.

  Zet hem op, jullie zijn er bijna. Als we hard genoeg duimen, en jullie niet de moed verliezen, gaan jullie het redden om binnen de voedselvoorraad het einde van jullie reis te behalen. Succes!

 5. Floor Says:

  Lief zussie en de mannen,

  Succes nog even deze laatste dagen!
  Jammer dat het nu wat tegenzit, jullie gingen zo lekker. Hopelijk valt het mee en kunnen jullie elkaar nog wat moed in praten voor de laatste kilometers. Zet ‘m op!!

  Dikke kus van de hele familie!
  Floor

 6. Kitty Says:

  Hey allemaal!
  Ik las in de krant dat er deze week een expeditieteam naar Groeland vliegt voor een overtoch van zuid naar noord. Nu jullie zo snel gaan kunnen jullie meteen daarbij aansluiten… 😉
  Echt knap hoor hoe jullie die gletsjer “overvliegen”. Nu maar hopen dat de filmploeg op tijd is.
  We gaan nog even flink duimen voor jullie de laatste dagen. Heel veel succes!
  groetjes,

  Kit

 7. Pieter Says:

  Hallo Wandelaars,

  Hoe staat het met de files op de gletsjer?
  Hoe is de kans om tegen een andere expeditie op te botsen?
  Waarschijnlijk niet zoveel file, want jullie hebben er de vaart in.

  Hoe staat het met de anti vries? Misschien heeft Raimo nog wat red sap over.

  Succes met de laatste loodjes.
  Petje af voor jullie prestatie,

  Pieter

 8. Joke Jan Says:

  De laatste loodjes wegen het zwaarst, of geeft het idee dat het einddoel haast in zicht is jullie vleugels. Zet’m op en glij straks glorieus Isortoq binnen. Geniet van dat moment.
  Joke

 9. Sandra Says:

  Wind, sneeuw, kou, skieen en afdalen… Luitjes voor de Gluhwein en Jagatee volg bordjes Isortoq!! Nog iets minder dan 100km te gaan! Volle kracht vooruit!!

  … Of zullen ze daar alleen zeehonden-concentraat hebben??